Jan Blake FlyerAtt Jan Blake är populär i Sverige visste de flesta och nu är hennes workshop under årsmöteshelgen i Stockholm fullbokad. Det går att ställa sig på väntelista. Hör av dig till Johan Theodorsson i BNS styrelse på mail: johan@berattarnat-ost.se
Även lördagens berättarkväll är fulltecknad när det gäller medverkande berättare. Men det finns ju massor av annat som händer under årsmöteshelgen.
På fredagen är det seminarium om arrangörsfrågor och berättarföreställning med Jan Blake. På lördagen är det middag och under berättarkvällen på lördagen är alla välkomna att lyssna.
BNS årsmöteOch på söndag är det årsmötesförhandlingar. Då väljer vi ny styrelse, fastställer verksamhetsplan för 2015 och inleder ett samtal om medlemsformer i BNS. Det handlar om möjligheter att bredda BNS genom att öppna för enskilt medlemsskap med tanke på bibliotekarier, lärare, ungdomsprojekt… Kom och var med i det samtalet!
Så det är väl värt att komma till Stockholm ändå. Kommer du måste du höra av dig till Johan så arrangörerna kan planera allt på bästa sätt, se mail ovan.
Varmt välkomna till Stockholm 13-15 mars. Läs mer om årsmötet här: http://www.berattarnatet.se/2015/01/kallelse-till-arsmote-i-berattarnatet-sverige-2015/
Foto: Rose-Marie Lindfors från årsmötet 2014