Wow vilka berättelser vi fick höra!!! Resultat Berättar-SLAM i Norrköping 2017-05-18. Det var 6 modiga fantastiska berättare som ställde upp i start-heatet efter att Kalibreringsberättaren Gunnel Sandström berättat sin dråpliga reseberättelse. På bilden ser vi alla vid prisutdelningen. Ulf Karlström (final), Marinella Rolfart, Ann-Margret Tengblad (vinnare), Linda Kernell (final), Gunnar Bergman och Jean-Pierre Salkvist. MC Master of Ceremony Lena Lundman ger fina blomsterpriser till finalisterna. Blommor bundna av bästa Linda Moberg Popsi, som är granne med mysiga Reijos Antikvariat, där vi Berättarnät Norrköping alltid har årets lokala Norrköpings Berättar-SLAM. Till slut fick vi höra en vinnarberättelse av vinnaren Ann-Margret Tengblad som ska få åka till SM i Berättarslam, någon gång, någonstans i Blekinge – Sverige. Ett samarbete mellan Berättarnät Norrköping, Antikvariatet och Folkuniversitetet.

Text och bild: https://www.facebook.com/groups/171601258112/?fref=ts