Berättarfestivalen i Skellefteå  presenterar en två dagars konferens som utgår från övertygelsen om att i berättandet finns kraft att påverka och förändra vår värld till en bättre plats.  Konferensen vill  ge inspiration och tillföra kompetens till alla som vill använda berättandets kraft till att påverka, utveckla, lära och stärka.

konf_header466

 

 

 

 

På Berättarfestivalen i Skellefteå kommer vi att diskutera när vi vill använda berättandets kraft till att stärka, läka, utveckla och påverka. Det gör vi på konferensen TELL ME A STORY 27-28 mars (festivalen pågår 24-30 mars). Medverkar gör bl a Abbi Patrix, Roi Gal Or, Ida Junker, Johan Theodorsson, Sara Arambula. Christina Claesson, Per Schlingman, Västerbottensteaterns berättarensemble och Sara Lindqvist och Elfrida Bergman från projektet Queering Sápmi.

Program påhttp://berattarfestivalen.se/konferens/

Lördag 29 mars blir det en uppföljande berättarlördag med berättare från när och fjärran – ett riktigt storytellers meeting. Välkomna!