Berättarnätet Sverige

Välkommen till den svenska berättarrörelsen

Berättarfestivalen i Skellefteå

Nu planeras det för Berättarfestivalen 2014 som genomförs 24-30 mars. Det blir en sedvanlig vecka fylld med berättarkraft och lyssnarglädje, men också en ännu mer utvecklad konferensdel där vi förmedlar och diskuterar berättandets kraft. Förberedelserna kan följas på festivalens sida.

Nytt för i år är att Berättarfestivalen i Skellefteå  presenterar en två dagars konferens som utgår från övertygelsen om att i berättandet finns kraft att påverka och förändra vår värld till en bättre plats.  Med konferensen vill vi ge inspiration och tillföra kompetens till alla som vill använda berättandets kraft till att påverka, kommunicera, utveckla, lära och stärka.

Länk till konferensen

Tell me a story program

1 kommentar

  1. Vill bara passa på att hälsa alla varmt välkomna till Skellefteå och Berättarfestivalen med vår nya satsning,; konferensen Tell Me a Story!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

*