logoSnart drar West Pride igång och Queera Berättelser kommer att vara där.

Vad är en queer berättelse för dig och vilka berättelser saknar du?

Queera berättelser vill utmana och lyfta fram berättelser som i vanliga fall inte syns eller hörs eftersom de tystas ner eller villkoras. Vi vill istället låta dessa berättelser växa, bli hörda sedda och få ta plats.  Nu besöker vi West Pride för att dela med oss av våra berättelser till alla som vill. Kom hit och se, lyssna och upplev berättelserna genom text, foto, film och ljud.  Queera Berättelser är ett samarbetsprojekt mellan Rfsl Stockholm, Fabula Storytelling och Fanzingo, som finansieras av Arvsfonden. Projektet riktar sig främst till ungdomar mellan 13-25 år, men även äldre hbtq-personer deltar i projektet.  Självklart är alla välkomna att lyssna, se och uppleva Queera Berättelser!  Arrangeras av 10-årsjubilerande Forum för poesi och prosa.