webasnvarig BNS

Föreningen söker en ny webbansvarig eftersom Birgitta Hult, som förut var ansvarig, har lämnat styrelsen och därmed också avsagt sig webbansvaret. Birgitta har gjort ett fantastiskt jobb och hela BNS tackar henne. Maila johan@berattarnat-ost.se om du är intresserad.

Vad gör man som ansvarig?

  • Bevaka medlemsföreningars facebooksidor och när där varit något intressant skriva och be om mer info och bilder.
  • Sprida info om vad som händer i Berättarsverige och internationellt.
  • Bevaka berättarfestivalerna.
  • Bevaka intressanta sidor som Folkminnens facebooksida, Riksantikvarieämbetet, Kulturarvssidor, intressanta kulturartiklar i tidningar som berör berättande, kulturarv, Kulturrrådet, grannländernas berättarnät
  • Nosa upp nyskapande projekt när det gäller att använda berättande för integration, läsutveckling, miljö, natur osv.
  • Sådant som väcker intresse hos dig själv och som du tror kan inspirera andra.