Berättarnätet Sverige

Välkommen till den svenska berättarrörelsen

Var med i nätverket

Öppet Nätverk

Är ni berättarförening, berättargrupp, eller institution som sysslar med muntligt berättande, är ni välkomna att vara med i Nätverket Berättarnätet Sverige. Enskilda personer som vill ha kontakt med andra berättare är lika välkomna.

Berättarnätet Sverige var tidigare en paraplyorganisation som numera är öppet Nätverket Berättarnätet Sverige. Vi har alltså inte någon styrelse eller någon kassör. Det går att på egna initiativ vara med i nätverket, där samarbete sker idéellt och med allas egen insats.

Välkommen till Nätverket Berättarnätet Sverige!
Eller skriv för att komma i kontakt med oss på någon av våra Facebooksidor.

5 kommentarer

 1. Claes Björkman

  14 april 2017 at 13:26

  Hej
  Vi är ett litet berättarsällskap sedan 3 år. Jag har tidigare varit med i det berättarsällskap som Vera och Henry Nilsson i Eslöv håller i.
  Vårt berättarsällskap träffas i lika hög grad för att berätta som för att umgås. Vad kan BNS tillföra för att vidga berättarintresset?

 2. Hej,
  Jag är en alldeles nykläckt berättare som precis blivit färdig med sitt första egna projekt och gärna vill fortsätta. Förstår jag det rätt att man kan bli medlem fast ni inte längre är en förening?

  • Floria Brand

   20 mars 2022 at 10:29

   Hej Signe,
   välkommen som berättare till Nätverket Berättarnätet Sverige.
   Vi har ingen medlemskap utan man kan samverka med andra berättargrupper och delta gärna i våra olika organiserade berättarevenemang som kan skapas både självständigt eller i samverkan med andra berättargrupper. Du hittar oss på Facebooksidan Berättarnätet Sverige och diskussionssidan på en annan Facebooksida https://www.facebook.com/groups/433149373440122.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

*