Marina Granlund, OrdförandeIMG_5621

Berättarnätet Öst

Marina är berättare och pedagog och startade företaget Sagoringen. Hon både utbildar och uppträder med egna föreställningar. Sitter i styrelsen för Berättarnät Öst, i valberedningen för ALBA, samt är ledamot i EC FEST  Federation for European Storytelling.

070 961 56 65 • marina.granlund@sagoringen.com • www.sagoringen.com

 

Rose-Marie Lindfors, Kassör

Skelleftebygdens berättarförening

Rose-Marie är professionell berättare och dramapedagog. Arbetar med berättande som konstart, pedagogiskt verktyg och kulturarv. Utbildare och projektledare, har eget företag RM Utveckling. Är aktiv i Skelleftebygdens Berättarförening och i nätverket Federation for European Storytelling.     070-649 44 39 • rm.lindfors@gmail.com • rose-marie.nu

 

Anna Liljequist, Sekreterareanna berättar

Berättarnätet Kronoberg 

Berättare och bondmora. Jag berättar på Sagomuséet och alla möjliga platser där man vill ha en berättarföreställning. Även här hemma på vår lilla gård.

www.tassemarken.nu

 

Anna Lundquist, Vice ordförande

Berättargruppen Ägir samt Sagovävarna

Många års erfarenhet som berättande förskollärare med koll på förskolans läroplan och en vurm för värdegrund och estetiska lärprocesser. Gillar att lära ut berättande nästan lika mycket som att berätta och drar mig inte för någon åldersgrupp, språkgrupp eller annan människogrupp. Går igång på den värld som uppstår mellan berättare och lyssnare – hur en berättelse skapas på nytt varje gång. www.annasaga.se

073-1631239  kontakt@annasaga.se

 

Magnus Pamp, Ledamot

Nordiska ALBA, ALBA Sverige – allians för läkande berättande

Ordens magi har lyst klart för mig sedan barnsben. Skrivandet blev min första uttrycksform – och tidigt också mitt arbete. Som storyteller söker jag berättelserna som skänker kraft och vägledning så att den som lyssnar kan finna mer av sin inre sanning och passion. Berättandet inkluderar jag även i de utbildningar, ceremonier och meditationer jag håller.

Kontakt: Magnus Pamp, 070 420 44 44

 

Urban Berglund, Suppleant

Hemmansägare, dramapedagog, turistguide och berättare.

Ammarnäs Guiderna Vindelfjällens Vägvisare (AGVV)

Kontakt: Urban Berglund. 070-6110301

 

Sibon Saber Kabir, Suppleant