Berättarnätet Sverige

Välkommen till den svenska berättarrörelsen

Styrelsen 2019

Marina Granlund, OrdförandeIMG_5621

Berättarnätet Öst

Marina är berättare och pedagog och startade företaget Sagoringen. Hon både utbildar och uppträder med egna föreställningar. Sitter i styrelsen för Berättarnät Öst, i valberedningen för ALBA, samt är ledamot i EC FEST  Federation for European Storytelling.

070 961 56 65 • marina.granlund@sagoringen.com • www.sagoringen.com

 

 

Rose-Marie Lindfors, Kassör

Skelleftebygdens berättarförening

Rose-Marie är professionell berättare och dramapedagog. Arbetar med berättande som konstart, pedagogiskt verktyg och kulturarv. Utbildare och projektledare, har eget företag RM Utveckling. Är aktiv i Skelleftebygdens Berättarförening och i nätverket Federation for European Storytelling.     070-649 44 39 • rm.lindfors@gmail.com • rose-marie.nu

 

 

Anna Lundquist, Vice ordförande

Berättargruppen Ägir samt Sagovävarna

Många års erfarenhet som berättande förskollärare med koll på förskolans läroplan och en vurm för värdegrund och estetiska lärprocesser. Gillar att lära ut berättande nästan lika mycket som att berätta och drar mig inte för någon åldersgrupp, språkgrupp eller annan människogrupp. Går igång på den värld som uppstår mellan berättare och lyssnare – hur en berättelse skapas på nytt varje gång. www.annasaga.se

073-1631239  kontakt@annasaga.se

 

 

Laurina Bergqvist, Sekreterare

Berättargruppen Ägir samt Sagovävarna

Med en Masterexamen i muntligt berättande från East Tennessee State University (ETSU) använder Laurina berättande som ett verktyg som pedagog, berättare, utbildare och retorikcoach. Till vardags jobbar hon som modersmålslärare med elever från F-klass till årskurs 9 och har mycket nytta av berättande med elevernas språkinlärning. Tillsammans med sin son Sonny Bergqvist har Laurina firman StorySpeak Professional Communication.

0764003206  laurinatales@gmail.com

 

 

Verena Haller, ledamot

Nordisk ALBA-Sverige – Alliance för Läkande Berättande
Berättarnätet Öst

Verena är berättare, förskolelärare och slöjdare med lång erfarenhet av att initiera och leda berättar- och slöjdprogram.
I Sinnenas Verkstad kombinerar hon sagoberättande med tovning och är då främst verksam inom Skapande skola, inom åldringsvård samt inom utbildning. www.sinnenasverkstad.se

Verena berättar och lyssnar allra helst till folksagor och fascineras ständigt av folksagans magi, symbolspråk och visdom.

verena.haller@bredband.net  mobil: 0730-34 92 68
www.verenahaller.se

 

Harleen Kalkat, Suppleant.

Musikteatern samt Ammarnäs guiderna

Harleen Kalkat är skådespelare, berättare och pedagog. Hon kommer ursprungligen från Stockholm men är numera bosatt och verksam i Norrbotten.
070-4764415  info@harleen.se

 

 

Ulrika Rauhala, Suppleant

Skelleftebygdens berättarförening

 

 

Lise-Lotte Eklund Botvalde, Suppleant

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

*