Fyra berättare från BNÖ och Fabula Storytelling far runt på 10 platser de närmaste månaderna.

Vi är fr.v Pelle Olsson, Jörgen Bodner, Ida Junker och Johan Theodorsson. Vi provade förra sommaren på Muskö och Arholma, det slog mycket väl ut, och vi fortsätter nu på nya platser förutom återbesök på de två förstnämnda.
Konceptet bygger på samarbete mellan oss och lokala arrangörer. Vi skräddarsyr material och evenemang tillsammans. På några ställen är det fri entré, på andra kan det kosta en slant för biljett. Ibland kan man dricka kaffe till, förse sig med ett glas vin eller till och med äta en bit mat. Vi kör utomhus eller inne, beroende på väder, oftast i anslutning till bygdegård eller café/restaurang.

Vi har redan återbesökt Arholma, nyss i mars, och avslutar sommarturnén där igen den 5:e augusti. Så där blir det tre besök inom loppet av ett år!
Vi räknar med att börja på Gåden 3/7, sedan Husarö 5/7, Muskö den 6/7 och Nämndö den 7/7. Generellt kl 19, söndagar på eftermiddagen.
I augusti blir det Ljusterö den 3:e, Gräddö den 4:e och alltså Arholma den 5:e.

En del föreningar vi haft kontakt med har haft fullt upp sommartid men vill gärna ha besök av oss i oktober. Ornö, Runmarö och kanske Sandhamn.

Se vår hemsida,  berattarnat-ost.se,  där vi återkommer med närmre besked om tid och plats.    

Vid två tillfällen kan inte Johan och Pelle, då hoppar Agnes Rehn och Anders Holmberg in.