Berättarnätet Sverige

Välkommen till den svenska berättarrörelsen

VAD HÄNDER EGENTLIGEN I BERÄTTARSVERIGE???

Sedan några år finns det en kalender på BNS´ hemsida där medlemsföreningarna själva kan skriva in berättarevenemang. Det är flott för sedan lyfter programmet fram det som ska hända närmast i tiden.

sverigekartaVi vill slå ett slag för denna kalender. Särskilt nu när sommaren är på väg är det spännande att kunna besöka någon berättarhändelse när vi är ute och reser.

Alla medlemsföreningar har fått en länk och ett lösenord. Om ni tappat bort den informationen eller tycker det är krångligt att logga in där och fylla i era berättarevenemang, så maila webansvarig, birgittahult @ telia.com så får ni länken och lösenordet på nytt eller lite hjälp att komma igång med kalendern.

DET ÄR INTE BARA I STOCKHOLM OCH MALMÖ DET HÄNDER! LÅT OSS TÄCKA HELA SVERIGE MED BERÄTTAREVENEMANG! SKRIV IN ALLT SPÄNNANDE SOM HÄNDER!

2 kommentarer

 1. Berättarnät Norrköping BNN

  5 juni 2014 at 00:22

  Hej från BNN – Berättarnät NOrrköping. Vi – jag, har slarvat med att lägga in våra Berättar-träffar på BNS kalendariet. Ska skärpa oss-mig! Ville i alla fall berätta att vi haft minst en Berättar-träff i månaden i Norrköping under våren.
  Och att vi hade ett lokalt Berrättar-SLAM den 22 maj i Antikvariatet på Knäppingsborgsgatan. Där var 6 tävlande och vinnaren är Linda Kernell, som alltså ska till SM i Alingsås söndag 28 september!? Om jag fattat rätt?

  Vi har en Berättar-träff kvar före sommaren den 26 juni i Gunnels- Ateljé på Åselstadsvägen i Norrköping. Då blir det Vernissage och Knytkalas- Ta med något att äta, något att dricka och något att Berätta! (man får även ”bara” lyssna) Det brukar bli festligt och fullt runt bordet och de flesta berättar fast de inte trodde de innan de kom!

  Vi planerar höstens Berättar-träffar nu och redan är det bestämt att vi ska delta under Kulturnatten i Norrköping lördag den 27 september och ha öppet Berättar-café kl 16- 18 på Norrköpings Stadsbibliotek. Mer blir det och detta ska jag försöka lägga in på BNS – kalendariet.

  Vi ses nu i juni, på FEST och kanske även i Ljungby på berättarfestivalen där/ Berättarhälsning från sammankallande i Norrköping – Marinella

 2. Berättarnät Norrköping BNN

  5 juni 2014 at 00:24

  Bild från Berättar-SLAM i Norrköping. Alla tävlande på scenen och CM Lena Lundman delar ut blommor till de 3 som gick till final samt till vinnaren Linda Kernell. Hur mailar jag den? /Marinella

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

*