Berättarnätet Sverige

Välkommen till den svenska berättarrörelsen

Berättelsen om berättandet i Berättarnas stad

Berättarnas stadSpännande läsning när Skellefteå kommun på sin hemsida presenterar sig som Berättarnas stad!http://www.skelleftea.se/berattarnasstad

Ladda ner Magasinet Berätta! Det ger oss som bor spridda i det avlånga Sverige lov att vandra genom Västerbotten och lyssna och upptäcka berättandets kraft och mångfald. Här är länken http://np.netpublicator.com/netpublication/n77315063

2 kommentarer

  1. Inga-Britt Hultmar

    4 januari 2024 at 15:10

    Hej!
    Vilket år publicrades skriften Berätta – Berättarnas stad Skelelfteå?

    • Skellefteå kommun utropade sig till Berättarnas stad den 25 maj 2010. Kulturnämnden och Tillväxt Skellefteå genomförde ett projekt för utveckling av Berättarnas stad under perioden 2010–2014. Kontakta gärna Skellefteå kommun för mer information om vilket år skriften publicerades.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

*