Välkommen säger vi i BNS till en ny medlemsförening, KREATIVA BERÄTTATNÄTET ALINGSÅS!

Alingsås kommunAlingsåsarna kliver in i Berättarnätet Sverige med att stå som värd för Berättarfest och SM i Berättarslam!

3-4 oktober går Sverigemästerskapet  i Berättarslam av stapeln på Brunnsgården i Alingsås! Ann Tolli Helmer är kontaktperson för den nya medlemsföreningen. Henne når ni genom  genom mail    ann.helmer@hotmail.com

Två regionala tävlingar kommer att hållas på söndag 31 augusti: i Alingsås för region Väst med samling utanför Estrad kl 16 och i Lund Teater Sagohuset kl 18 för Skånska berättare. Följande regioner har redan korat segrare:

Berättarnät Norrköping: Linda Kernell
Berättarnät Kronoberg: Pelle Olsson
Berättarakademin i Gävleborg: Anders Sandqvist
Berättarnät Norr: Karin Ferry
Berättarnät Öst: Jonas Persson

Foto: Alingsås kommun