I Köpenhamn söker frivilliga upp oväntade ställen med gonattsagor! Så här presenterar de sig:

gonatthistorierHar du 20 minutter hver anden måned? Vi søger historiefortællere på Nørrebro. 2200 Godnathistorier er en gruppe frivillige, som tager rundt på Ydre Nørrebro og læser højt for enten børn, unge eller ældre borgere. Vi besøger bl.a. baggårde og boligforeninger i socialt udsatte områder, folkekøkkener, lektiehjælpscaféer og plejehjem. Vores frivillige er mellem 23 og 70 år. De fleste læser højt af bøger, som de selv elsker, mens en mindre gruppe selv forfatter eller finder på deres historier. Vi kan bruge alle slags frivillige med forskellige baggrunde.På ydre Nørrebro færdes mange børn og unge ude på tidspunkter, hvor andre putter derhjemme med godnatlæsning. Dem vil vi gerne give en historie. Dels for at hygge om dem, men også for at være med til at stimulere deres sprogudvikling, fantasi og læselyst.

http://www.facebook.com/#!/2200godnathistorier/timeline