Det har varit ett fantastiskt berättarår men vi i styrelsen i BNS kan nästan lova att 2014 blir ännu bättre. Under året som gått har det som vanligt blandats stora arrangemang som Ljungby berättarfestival och Skellefteå berättarfestival med mindre arrangemang av alla berättarföreningar ute i landet. Ni gör ett fantastiskt jobb med berättarkvällar, caféberättande och workshops osv. Det är otroligt att läsa kalendariet med allt som händer. Men nu är det dags att blicka mot 2014.

Berättaråret 2014

Årsmöte 7-9 mars – Nästa år blir det flera stora arrangemang. Vi börjar i mars med årsmötet som arrangeras av Berättargruppen Ägir i Malmö 7-9 mars. Det innehåller en workshop med Abbi Patrix för de berättare som ska medverka på den stora FEST-konferensen.
Läs mer om årsmötet

FEST 9-12 juni – BNS och Sverige står som värdar för den europeiska berättarkonferensen 2014. Den kommer att arrangeras i Västerbotten.
Läs mer om FEST

När nyårsfestligheterna har ebbat ut kommer det mer info om både årsmötet, FEST-konferensen och alla andra berättararrangemang som du kan besöka i Sverige 2014. Vad sägs om följande:

Så alla berättarvänner, håll utkik i inboxen efter information om Berättaråret 2014.

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR FRÅN STYRELSEN I BNS

(genom vice ordföranden Johan Theodorsson, 073-203 81 59, johan@berattarnat-ost.se)