BNS styrelse vill hälsa alla medlemmar hjärtligt välkomna till Malmö för att medverka i årsmötet som i år arrangeras av Berättargruppen Ägir.

Läs mer om årsmötet

I år är årsmötet extra spännande med tanke på allt som händer i Berättarsverige under året. FEST-konferensen i Västerbotten är den stora händelsen och därför anordnar BNS en workshop under årsmötet för de BNS-berättare som ska delta i FEST. Förhandlingarna hålls på söndag och som vanligt är det en berättarkväll på fredagen. BNS har sökt pengar för subventionera resekostnader men det är inget som vi dagläget vet om vi får. Vi kommer att ringa alla medlemsföreningar i mitten av januari för att informera om årsmötet och FEST men har du några frågor redan nu så maila gärna.

BNS styrelse: johan@berattarnat-ost.se
Årsmötet: berattargruppen.agir@telia.com
FEST: rm.lindfors@gmail.com